تاریخ: ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳
3

بازگشت خودروی مشهور برند انگلیسی به ایران/ عکس

امیرمسعود عابدین: خیلی از افراد فکر می‌کنند که ام‌جی به طور کامل چینی شده است، در صورتی که دفتر مرکزی و طراحی این شرکت در بیرمنگام انگلیس قرار دارد و محصولات تولیدی در چین، زیر نظر ام‌جی انگلیس هستند. در سال‌های اخیر، محصولات ام‌جی در بازار ایران جایگاه خوبی نداشتند و نتوانستند در دل مردم […]



امیرمسعود عابدین: خیلی از افراد فکر می‌کنند که ام‌جی به طور کامل چینی شده است، در صورتی که دفتر مرکزی و طراحی این شرکت در بیرمنگام انگلیس قرار دارد و محصولات تولیدی در چین، زیر نظر ام‌جی انگلیس هستند.
در سال‌های اخیر، محصولات ام‌جی در بازار ایران جایگاه خوبی نداشتند و نتوانستند در دل مردم ایران جا باز کنند این موضوع دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد که یکی از آن دلایل، نبود نمایندگی مناسب برای این برند انگلیسی است.
ام‌جی HS

ام‌جی HS جزو گزینه‌هایی است که احتمال حضور آن در بازار ایران، بالاست.البته ذکر این نکته را لازم می‌دانیم که مدلی که وارد ایران خواهد شد، احتمالا مربوط به سال ۲۰۲۰ باشد و شاید نسخه ۲۰۲۳ آن را در کشور نبینیم.
طراحی مدل ۲۰۲۰ ام‌جی HS به طور کلی، ساده و فارغ از شلوغ‌کاری است.المان‌های طراحی آن سال‌های ام‌جی در این خودرو دیده می‌شود.
قلب تپنده GS را پیشرانه‌های مختلفی تشکیل می‌دهند.از پیشرانه‌های ۱.۵ لیتری توربوشارژ با قدرت ۱۶۸ و ۱۷۲ اسب‌بخار گرفته تا پیشرانه ۲ لیتری توربو GDi که قادر به تولید ۲۳۰ اسب‌بخار قدرت و ۳۷۰ نیوتون‌متر گشتاور است.

گیربکس پیشرانه‌های ۱.۵ لیتری، از نوع ۷ سرعته دوکلاچه و گیربکس نسخه ۲ لیتری TGDi، شش سرعته اتوماتیک است.گیربکس دنده‌ای هم برای این خودرو در نظر گرفته شده است.
بیشتر بخوانید:

سنسور نور و باران، سنسور دنده عقب، دوربین ۳۶۰ درجه، درب صندوق عقب برقی، سقف پانورامای برقی، شش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، نمایشگر لمسی، ترمز دستی برقی، اتوهلد، کروز کنترل تطبیقی، رادارهای نقطه‌کور خط‌خوان، ترمز اضطراری خودکار، تهویه اتوماتیک، سردکن و گرمکن صندلی‌های جلو به همراه تنظیم برقی و… امکاناتی هستند که در نسخه فول آپشن دیده می‌شوند که بعید نیست این نسخه را در ایران ببینیم.
ام‌جی ZS

ام‌جی ZS در دو نسخه‌ی برقی و بنزینی عرضه می‌شود که با توجه به نبود زیرساخت برای خودروهای برقی در ایران، شاهد حضور مدل بنزینی در بازار خواهیم بود.از نظر طراحی با یک خودروی جذاب و اقتصادی مواجهیم.
نمای جلویی ظاهر ساده‌ خودروهای اقتصادی را ندارد و نسبتا جسورانه‌ است.

نمای عقب ZS بسیار با قسمت جلویی طراحی هماهنگی دارد.اگزوزهای فیک در قسمت دیفیوزر به همراه نوار کرومی پایین‌ صندوق عقب، همگی در اسپرت جلوه دادن نمای عقب همکاری می‌کنند.
نسخه‌ای که احتمالا وارد ایران می‌شود، دارای یک پیشرانه‌ی ۱.۳ لیتری ۳ سیلندر است که ۱۶۰ اسب‌بخار قدرت و ۲۳۰ نیوتون‌متر گشتاور تولید می‌کند.گیربکس این خودرو CVT بوده و شتاب این خودرو حدود ۸ ثانیه است.

از امکانات شاخص این خودرو می‌توان به صندلی و فرمان چرمی، سانروف، نورپردازی داخلی، نمایشگر ۱۰.۱ اینچی، اپل کارپلی و اندروید اتو، دوربین و سنسور دنده عقب، سنسور جلو، فرمان حساس به سرعت، محدود کننده سرعت، پاور ویندوز، روف ریل، ایموبلایزر، ایزوفیکس و… اشاره کرد.ام‌جی ZS مجهز به سیستم‌هایی مانند ABS و EBD است.
امیدواریم با برداشته شدن محدودیت ارزی موجود در واردات، شاهد حضور مدل‌های جذاب‌ و قوی‌تر این برند باشیم.
جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.
۵۸۵۸

منبع خبر «» است و اخبار فوتبال در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 24615 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09226987277  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار فوتبال مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.