تاریخ: ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۱

این اف ۱۴ فرق دارد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، F-۱۴ تامکت، بی تردید به‌عنوان یکی از پیشرفته‌ترین و گران‌ترین جنگنده‌های تاریخ جهان شناخته شده و همین موضوع باعث شد تا کنگره آمریکا محدودیت‌هایی را برای فروش آن به دیگر کشورها ایجاد کند و تنها ایران توانست هشتاد فروند از این جنگنده را خریداری کند. جنگنده مشهور نیروی دریایی ایالات‌متحده در […]



به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، F-۱۴ تامکت، بی تردید به‌عنوان یکی از پیشرفته‌ترین و گران‌ترین جنگنده‌های تاریخ جهان شناخته شده و همین موضوع باعث شد تا کنگره آمریکا محدودیت‌هایی را برای فروش آن به دیگر کشورها ایجاد کند و تنها ایران توانست هشتاد فروند از این جنگنده را خریداری کند. جنگنده مشهور نیروی دریایی ایالات‌متحده در اصل برای دفاع در برابر بمب‌افکن‌های شوروی طراحی شده بود. پس از جنگ سرد، هزینه‌های بالای نگهداری منجر به بازنشستگی پیش از موعد آن شد.

این هواپیما قادر است تا همزمان ۲۴ هدف هوایی را رهگیری کرده و به طور هم‌زمان به ۶ هدف درحالت ردگیری به هنگام جستجو تا ۱۰۰ کیلومتر موشک شلیک کند. دیش آنتن رادار در این جنگنده در دماغه هواپیما جاسازی شده و بیشتر سامانه‌های هوانوردی رادار در پشت دماغه و نزدیک جایگاه خلبان قرار گرفته‌اند.

با این حال در دهه ۱۹۹۰، F-۱۴B Bombcat به‌عنوان یک نسخه اصلاح‌شده، به سیستم‌های اویونیک پیشرفته و سیستم LANTIRN (سامانه جستجوگر ارتفاع پایین و سامانه هدف‌گیر فروسرخ در شب) مجهز شد که امکان تحویل مهمات با هدایت دقیق را فراهم می‌کرد. علیرغم قابلیت‌های پیشرفته، عمر مفید بمب کت کوتاه بود و آخرین مأموریت‌های آن قبل از بازنشستگی در سال ۲۰۰۶ در یوگسلاوی و خاورمیانه انجام شد.
در این گزارش بیشتر درباره جنگنده اف ۱۴ بمب‌کت بخوانید.
۵۸۳۲۲

منبع خبر «» است و اخبار فوتبال در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 134161 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09226987277  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار فوتبال مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.